Helgens visdomsord



Alla ler på samma språk

Halal



Den första dagarna efter löning brukar jag alltid dra upp till Coop Forum och månadshandla. Det blir ju ialla fall lite billigare om man gör så och sen får man möjlighet att snacka med lite gamla jobbarkompisar.

I vilket fall så stod Kebabskav på min inköpslista denna månaden. Rutinerad som man är vet man exakt vart man skulle leka bland frysdiskarna, men däremot var märket utbytt. Upptäcker när jag ska plocka åt mig ett paket att ovanstående lapp (eller liknande ialla fall) finns på förpackningen.

Vet inte varför men jag ryggade tillbaka och valde helt enkelt att inte köpa något. Har väl blivit lite påverkad av snacket på jobbet i veckan samt att jag såg rätt mycket av halal slaktade kycklingar när jag var i London. Jag kan väl ändå på nått sätt tycka att djuren inte ska lida när man väl dödar dom.

I övrigt har jag dock inga invändningar mot att äta kött/kyckling, då jag gör det varje dag.

Seg



Nu är jag seg i både kropp & knopp

Testade Bodypump med två jobbarkompisar igår, det var permiärpasset för min del. Är ju ingen hemlighet att jag är rätt svag och fram till i våras har jag ju tränat mest kondition. Har helt enkelt tyckt att styrkedelen varit för tråkig. Men har så på senare tid börjat lyfta lite skrot på gymmet och upptäkt att det är rätt skoj det också.  Första passet igår och det var en hel del att tänka på och jag blev rejält seg i kroppen efteråt, framförallt i benen.

Jobbet inatt gick bra och det var förhållandevis lite att göra, gott med någon sådan dag ibland också. Det hindrade dock en inte från att bli irriterade över vissa som inte tänker längre än näsan räcker. Bara för att det flyter på bra på en del betyder det inte att helhets resultatet blir bra. Suck !

Nu ska jag äta min gröt och sen sova. Senare idag ska jag & L hälsa på familjen Fasth/Landblom, det ska bli trevligt !

Helgens visdomsord



Vems idé var det att stoppa in ett "s" i ordet läspa ?

Torsdag



Fick en sån här av J på jobbet igår (fast smaken var Brownie). Det är en måltidsersättning iform av en chockladbit (kan det bli bättre). Det var mycket god och kändes verkligen mastig när man åt det (hehe vilket tantsnack jag och N hade om den)

Men varför ska allt som är nyttigt vara så dyrt ?? Förmodligen för att det är dyrare att producera & transportera, det inser jag ju. Men vore det inte logiskt om det nyttigare vore billigare och det onyttigare dyrare ?! Då hade folk i allmänhet mått så mycket bättre !

Resultatservice



                              4                                                                 4

Den sedan länge framemot sedda innebandymatchen i korpens divison fyra mellan Eldhus och IKEA Torsvik slutade 4-4.

Kan säga att jag inte är helt nöjd med resultatet efter hur matchen gestaltade sig. Dock undslapp jag en förlust som hade varit riktigt jobbig. Helt övertygad om att vi tar dom nästagång. Roligt att spela mot lite folk man åtmindstonde känner igen. Alltid lika kul när "gamla innebandyspelare" kommer ner i korpen och märker att spelet är betydligt hårdare och domarna sämre. Det fick verkligen Anders Blüchert känna av, planens bästa spelare. Tack till den publik som hade letat sig till matchen också, hoppas ni återkommer.

Annars har helgen varit i det närmaste perfekt. Underbart att vara hemma och man uppskattar verkligen sitt nu när man varit "borta" ett tag. I lördags var jag och spelade poker i Vättersnäs. Inte den mest välorganiserade pokerkvällen kanske men grymt roligt och mycket skratt blev det. Dessutom gick jag hundra kronor plus så då kan man ju vara nöjd ialla fall.

Badrummet



Såhär såg badrummet ut fram till mitten av augusti




Rätt slitet är väl en kraftig underdrift



Rivningen är i fullgång




Plockade även bort en garderob för att få mer utrymme



Det var sjuk jobbigt med golvet, hehe



Jag i målartagen, notera den snygga kepsen



Installatörerna flyttade in, jag flyttade ut



Mycket skräp blev det



I veckan stod det klart, fantastiskt resultat !




Tvättmaskinen står i "gamla garderoben"



Översiktsbild


Hemma igen efter tre veckor i Hovslätt. Home sweet home

Tårta



Det går rätt bra på jobbet just nu. Det är visseligen gris mycket att göra så gott som varje natt men på något sätt lyckas vi nästan alltid hinna med det vi ska.

Detta har föranlett att vi fått tårta för vi jobbat så bra. Fine så länge inga problem för mig. Men nu till det som gjorde mig lite irriterad.

Folk blir verkligen helt hysteriska bara för att dom ska få en liten tårtbit. Det är typ veckans höjdpunkt för vissa och att utföra sitt jobb verkar komma i andra hand. Kommer ihåg att det var samma sak på IKEA, folk verkligen slet ihjäl sig för en tårtbit istället för att se det som en belöning om man gjort ett bra jobb.

Fattar inte hur folk kan vara såna Yids att dom gör allt för något som är gratis. Som på Coop Forum där folk kunde komma mil ifrån bara för att det bjöds på smörgåstårta. Vad bensinen kostade var det ingen som tänkte på......

För fan du jobbar ju och får ut flera hundra kronor om dagen, gå och köp din helt egna tårta om det är så viktigt !

Helgens visdomsord



Det viktiga är inte att aldrig falla, utan att alltid kunna ta sig upp

Vilken vecka, vila behövs !!

Har varit hektiska dagar på jobbet denna veckan med oerhört mycket att göra. Passar mig perfekt då jag tycker det riktigt surt att inte ha nått att göra alls, då ser jag hellre att det är fullt upp. Dock sätts ens tålamod under stor prövning under dessa förhållande.....

Efter ett antal veckor med fest och resor kommer det bli lugna gatan i helgen som kommer. Strax åka och träna på Atlantis och imorgon är det innebandyträning som gäller. Förresten så fick jag se spelschemat för säsongen som kommer och premiären är mot inga mindre än..........IKEA Torsvik. Hehe risken för övertändning är överhängade hos undertecknad. Vore riktigt skoj med lite på publik den matchen.

Imorgon kväll blir det att kolla in VM-kvalet mot Albanien borta. Hoppas Lars-Roland vågra satsa lite friskt när det gäller både spelsystem och yngre spelare.



Tack för mig, hej !