Skolmat



Idag blev det potatisbullar och bacon till lunch. Det för utan några som helst omsvep tankarna tillbaka till skoltiden. Skolmaten kunde minst sagt vara av varierande kvallitet. Maten på Hovslättskolan var den absolut bästa och den blev man bortskämde med under sex år. När gick vidare till Ljungarumsskolan var maten på sin höjd ok.

Allra värst var helt klart Rigoletto som är Per Brahe Gymnasiets matsal. Ett skolkök helt utan smak och finsess. Fast det är klart ju fler som ska ha ha mat destå svårare blir det att hålla god standad. Pizzeria Amor fick många besök vill jag lova, kebab för 19 kr minns jag !

Söndag



Vaknade med en underbar känsla idag, känslan av att vara utsövd. Efter en dag med mycket aktiviter slocknade jag igår innan Thierry Henry gjort 2-0 för Barcelona (13 minuter efter 22 för er som inte är så insatta) Då sov jag tre timmar innan jag upp och trakasserade folk på MSN mitt inatten. Gick och la mig vid tre igen och steg upp vid nio tiden. Det gör att på 12 timmar sov jag 10, härligt !  Och för er som inte fick ihop mattematiken så har ni förmodligen glömt att ställa om till vintertid, klockan en timme bakåt.

Nu ska jag strax åka till Hovlsätt, idag är det klippning och däckbyte.
Vinter är snart här och jag bara vänter på första snö "chocken"
Håret har jag inte klipp på två månader så jag ser ut som en hippe

Helgens visdomsord



Vapen dödar inte människor, människor dödar människor

Jobbtelefon



Jag har fått en jobbtelefon !

Det är första gången i hela mitt liv jag har fått det så det känns stort, haha. Dessutom har jag blivit biträdande arbetsledare (även på pappret) så det känns bra just nu.

Mina telefonräkningar brukar inte vara så höga så det kommer nog inte drabba PNL speciellt hårt. Brukar ligga på 300-500/månad och då är abonnemangsavgift & förhöjd månadsavgift inräknad. Min högsta mobilräkning hänrör sig från när jag var i Thailand senast, då blev den hela 2800 kr på en månad. Vad är ditt rekord ?

Poker



Riktigt skön lördag igår

Började med att man fick traska upp redan vid nio tiden för klockan 11 skulle jag befinna mig på Industriforum. Ett ställe som jag fram tills igår inte ens visste att det existerade. Det är ett företag som hjälper andra företag att jobba med förbättringar på ett lite annorlunda sätt. En halvdag med utbildning i teambildning helt enkel. Föreläsaren var duktig och blandade teori med prakiska saker (legobyggning) så det hann aldrig bli segt som såna saker lätt blir annars.

På kvällen tittade jag på fotboll och det gick ju fin fint med en seger över Barnsley med 3-0, innan jag åkte till Anna och spelade poker. Där gick det om möjligt ännu bättre och åkte hem 250 kr rikare. Det är väldigt roligt att samlas några kompisar och lira lite (istället för att tex dricka hejdlöst med sprit) och det känns som man gör något annorlunda. Sen är det ju inget som säger att man kan ta ett par öl ialla fall, men bara grejen att man gör något känns väldigt trevlig.

Saken blir ju inte sämre om man går ifrån kvällen med plus i plånboken, men det är så förhållandevis små summor och sällskapet & aktiviteten känns viktigare.

Nu blir det snart fika

Helgens visdomsord



Du föddes gråtande medan folk stod omkring dig och log.

Lev så du kan dö leende medan folk står omkring dig och gråter.

Dagens i-landsproblem


För ett tag sen fick jag lite nya prylar från den stora möbeljätten (ja ni vet dom som varslar om folk) Skyll inte på mig, jag slutade för att någon av er skulle får vara kvar ;) Dessutom stödköper jag grejor då och då.

Köpte bland annat dessa handdukar med namnet Brunkrissla (varför ska dom jämt ha så fåniga namn?) Hur sköna och goa som helst men problemet är att dom är.......för långa ! Just det, när man torkar sig med dom så åker ena delen ner på det blöta golvet och det är ju inte så kul. Dessutom är dom ju fortfarande ganska nya så man får massa ludd på kroppen när man torkar sig med dom.

Jag sa ju att det va ett i-landsproblem......

Landskamp



Zlatan fick gult kort och är avstängd i reutren i Portugal

Hemma i Jönköping igen efter att tillbringat helgen i Stockholm. Den årliga resan går varje höst och i den ingår att se Sverige i VM eller EM kvalet. Matchen igår är väl inte så mycket att orda om egentligen. Ganska seg historia där Sverige började överraskande bra men portugiserna tog över mer efter hand, 0-0 kändes logiskt. Tyvärr får man ju aldrig lika bra översikt över spelet när man är på plats. Men det är kul att sitta så nära planen och se alla världsstjärnor.

Annars innehöll helgen bara massa onyttigheter; Öl, bullar, mc-donalds, sprit, chocklad, chips osv. Men ibland får man unna sig det, de är man ju värd.

Sista lyxen för helgen blir nu; nr 10 från Wok & Co

Helgens visdomsord



Alkohol löser inga problem men det gör inte mjölk heller

Glad



Japp det gick vägen


Idag var det dags för UNO att åka ner till bilbesikningen. Alltid lite nervöst att åka ner, dels vill man ju gärna att den ska gå igenom och dessutom hoppas man inte att dom ska dra igång allt för mycket "bilsnack" med en haha. Man är ju inte direkt Bosse Bildoktorns okända son, snarare kanske Jamie Olivers icke engelske bror ?!

Det gick i vilket fall som helst bra, bilen gick igenom och man slapp allt snack. Precis som det ska vara.


Onsdag 8/10 2008

Nervös

Återkommer senare med om hur det gick.......

Segrar !!



Bild; Alexander Rilovski

Ytterligare en helg är över och det är dags för jobb igen. Helgen har (som vanligt) handlat om mycket sport. I går spelade vi fotboll med PNL mot våra rivaler box. Vi lyckades vinna med 4-3 efter en tuff och hård kamp. Det man minns bäst är det otäcka skadan som M råkade ut för. Hoppas operationen gick bra !

Annars var det riktigt roligt att vara tillbaka på Friadalens gräs efter att inte spelat nått detta året i korpen. Visst är underlaget fortfarande lika kasst och det är ett under att det inte blir fler skador. Dock var det roligare än på länge att spela och trots att vi bara tränat ihop två gånger lyckades vi trilla boll rätt bra.

Idag har jag spelat innebandy med Eldhus och det var betydligt enklare; seger med 8-0 och jag gjorde ett mål !

Förutom detta har helgen varit mycket lugn och återigen blev det inget alkohol intag. Finns inte det minsta sug efter det såhär på hösten tycker jag. Mycket skönare att krypa ner under filten och kolla på nån bra serie/film eller idrott. Tror inte det blir många fest tillfällen innan den 14 December.

Nu är det "bara" 10 veckor kvar.......


Helgens visdomsord


Lev idag, imorgon kan det vara för sent

Bra odds !!!

Yes !! Jag fick en biljett till matchen på lördag mellan hv - DIF.

Vi har tre stycken platser via PNL till varje hv match och till denna hade endast 7 stycken sökt. Det gjorde att oddsen för en vinst hoppade upp till 42 %, och då kunde inte ens jag misslyckas. Kanske är min tur vecka ? Ska nog lira lite på hästarna till helgen också......

Får hoppas att hv dåliga spel håller i sig och att man får se mer av dessa miner;



Dags att bege sig mot jobbet, snart helg !!!

Onsdag

Redan onsdag och bara två nätter kvar till helg, gott gott.

Det händer inte mycket spektakulärt för tillfället, mest bara jobb och träna. I helgen ska jag dock spela fotboll med jobbet. Kan bli en tuff match då vi möter våra grannar bring (fd box). Man kan nästan säga att det är ett tvillingderby. På lördag kanske det bli hockey också om man har lite tur (men sen när hade jag tur med lotteri ??!)