Veckans produkt

image359

Mycket sånt här har det blivit i veckan. Vaknade ju som bekant upp i måndags med galet halsont och det vill inte riktigt ge med sig (även om är lite bättre nu) Det känns ungefär som någon dra med ett rivjärn i halsen varje gång man sväljer, sådär skönt om man ska uttrycka det milt.

Så jag har druckit mycket honungsvatten i veckan, inte speciellt gott med det hjälper för stunden ialla fall. Annars inga speciella sensationer under veckan då jag mest hållt mig inomhus. Har blivit en hel del dator hängande, läst mycket om Engla och fått reda på en hel del intressant.

Hoppas man blir friskt till helgen, kanske ska man utsätta halsen för en riktig chock dryck så det blir ordning på den haha.

Kommentarer
Postat av: Ewie

gott!

Postat av: Langer

Ta dig en eller flera Jägermeister,det är fin fint till halsen ;)Krya på dig!!!!

2008-04-09 @ 15:48:00
Postat av: Boden

Ett gäng rackabajsare så blir du frisk........

2008-04-09 @ 17:49:56
Postat av: Sara

Klart att man inte kan sätta dit någon om man inte har tillräckligt med bevis. Men hur skumt är det att han var på den vägen några sekunder efter Engla. Fast HAN inte hör hemma där? :S

2008-04-09 @ 20:15:04
URL: http://santapola.blogg.se
Postat av: stina

du har halsfluss.. gå o ta antibiotika istället.. då försvinner de fort.. o så slipper du smitta andra... annars kommer de sitta kvar, även om du själv inte känner nåt av det efter ett tag, jag gick direkt till farbror doktorn när ja fick det förra veckan.. ontet försvann helt på två dar.. sånna som du som gör att man blir smittad :-P

2008-04-10 @ 17:46:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback