Rajalakso

image363

Det var återigen en 19-åring från Enköping som inte visste hur han kunde undvika att göra mål i allsvenskan. Den här gången rullade Markus Johannesson ut bollen ur straffområdet efter en hörna. Där stod förstås Sebastian Rajalakso. Självklart sköt han. Höger yttersidan borrade sig in i Peter Westmans vänstra hörn. Därmed är Djurgården obesegrade efter fem matcher och tillbaka i serieledning.

Kanske nått för EM truppen Lars-Roland ? Känns som det vore uppiggande med en riktig sensation a'la Brolin men inser att chansen är minimal. Däremot hoppas jag innerligt att dom är så kloka så dom ger Sebastian Larsson chansen i startelvan istället för Alexandersson.

image364

Bara knappt två månader kvar nu till EM börjar, I can´t wait. Har tagit ledigt åtta dagar i juni så man ska kunna följa dom viktigaste matcherna framför tvn. Finns knappast nått mer underbart än sommar, fotbollsmästerskap och öl när man samlas ett gäng för att kolla.

Kommentarer
Postat av: Janne

Det har ju onekligen varit en bra start för Raja och det känns ännu bättre då Bosse hittade honom i lilla Enköping.

2008-04-18 @ 01:46:15
Postat av: F R E D R I K

Ja det är märkligt att alltid Djurgården lyckas hitta "rätt" spelare! Passa på och njut för snart går bajen upp i serieledning!

Postat av: Sarah

haha, då har man självförtroende :P
ogillar honom starkt.

händer det nåt skoj i helgen då? :)

2008-04-18 @ 17:31:08
URL: http://svartaparaden.blogg.se
Postat av: Ralle

det e inte fel med fotboll, synd danmark inte e me..=( jag har usla minnen från din lägenhet förra gången men ändå kul när dom vände..ha det gott

2008-04-18 @ 22:28:29
Postat av: Sarah

kent är grymma diktare.
spelar dif idag?

2008-04-20 @ 13:01:57
URL: http://svartaparaden.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback