Hat

image362

Namn: Per Anders Eklund
Personnummer: 19650806-7532
Adress: Kyrkv 2a, 813 40 Torsåker.
Tel: 070-6219155


Lastbilschauffören erkände att han dödade Engla, 10, och Pernilla, 31.

Det finns inte ord nog som kan beskriva det hat jag känner mot den kallsinniga mördaren från Torsåker. Hat är ett väldigt starkt ord och kanske missbrukas det ibland. Hat mot fotbollslag, hat mot att jobba, hat mot vädret osv. Visst är det också en slags hat men dom känns ändå harmlösa mot det hat man känner mot en person som förstör andras liv.

Hur tänker man när man vill förstöra andra människors liv så mycket, det är så lång bortom mitt förstånd att jag inte ens kan fatta det. Vad fick han ut av att döda Engla & Pernilla ? På vilket sätt gav det han tillfredställelse ? Hur kan man se sig själv i ögonen efter man dödat en annan person?

Det disskuteras ju ofta om dödstraffets vara eller icke vara och för mig är det solklart. Dödstraff är ett för lindrigt straff och motsvarar inte det lidande och den sorg som de närstående får leva med hela livet. För mig finns det bara ett rimligt straff och det är inlåsning resten av livet. Aldrig någonsin bli utsläppt, inga permissioner. Helst av allt skulle jag vila se han plågas i fängelset (tex få extremt lite mat och bli nekad sjukvård) Då kanske han inser hur det känns att dö inifrån som människa. Precis som dom drabbade familjerna fast på ett annat sätt.

Men jag vet ju att med det underbara svenska systemet så bedöms han som psykiskt sjuk och inom några år finns han ute i samhället igen. Det är så jävla sjukt att det finns inte.

Det mest skrämmande är att nu har vi lyckats stoppa en förbrytare men det finns många fler därute. Nästa gång kanske det är din syster, din pappa eller din kusin som drabbas. Och face it, vi kan inte göra nått åt det. För det känns ju nästa omöjligt att stoppa första brottet. Man kan ju liksom inte spärra in någon man misstänkter kan göra nått i framtiden. Därför är det än viktigare att dom som en gång gjort något inte ska få chansen att göra om det. Om dessutom skulle hindra någon från att göra det första gången är det ju en bonus.

Nu ska jag låta detta ämnet vara ett tag, har skrivit mycket om det men det berör mig verkligen. Kanske man skulle sluta kasta paket och börja jaga brottslingar istället, för lyckas man stoppa så lite som en har man gjort nått som VERKLIGEN betyder något.

Kommentarer
Postat av: unnarydaren

Man saknar ord.....

Postat av: allie

när man såg nyheten på tv så bara rös man.. fy, det värsta brott som en människa kan råka ut för.. hennes föräldrar.. finns inga ord.

2008-04-14 @ 14:26:59
Postat av: F R E D R I K

...Skära kuken av honom...är ett bra straff sen låter vi dom andra fångarna som inte fått något på länge ta honom i Rektum!!

2008-04-15 @ 10:05:18
URL: http://freddie80.blogg.se
Postat av: Boden

Man vet inte vad man ska säga. Han blev filmad några tim. efter att han mördat Engla - och han står och skrattar. Dessutom har han mördat minst en person ytterliggare och det berör honom inte.(ta bort honom)......

2008-04-15 @ 10:21:23
Postat av: Ralle

Han förtjänar inte leva...som jernhagen sa: skär av han kuken

2008-04-15 @ 10:26:00
Postat av: stinafina

mm istället för att jaga brottslingar kanske man ska försöka skapa ett samhälle där så få som möjligt har anledning till o bli brottslingar.. fast de kommer förmodligen alltid att finnas folk som får hjärnfel o blir psykopater som honom... o dom måste man ju ha koll på på nåt sätt, antingen om de får bo på speciella hem eller i fängelset...

2008-04-16 @ 12:02:17
URL: http://stinaballerina.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback