Burger King

image360

Det blir ingen etablering för Burger King på A6. Ägarna tycker det finns nog med hamburgare i centret.

Ägaren till Burger King vid E4:an i Värnamo har länge varit intresserad av att etablera en restaurang på A6 Center. Men nu stoppas planerna. Jnytt.se har pratat med Lars Bröms, centrumchef på A6 Center i Jönköping och han meddelar att det inte blir någon mer etablering av någon hamburgerrestaurang. - Vi har ett utbud av hamburgare som är tillräckligt på A6, säger Bröms som tycker det räcker med McDonald´s, Majoren och Dragon som alla serverar hamburgare.

Grr vad sur jag blir. Kom igen Lasse, skärpning för f-n ! Ända sedan dom tog bort restaurangen nere vid Juneporten har man saknat sitt Whopper Meal. Detta har gjort att man fått tokäta BK när man varit i Malmö/Thailand/London för det är ju dom godaste hamburgarna. MAX är visseligen god tvåa tillsammans med Sibylla medans Mc aldrig varit någon riktigt favorti.

Hoppas dom hittar något annat ställe, hörde rykten om filmstaden men jag vet inte hur det går ?

Kommentarer
Postat av: allie

filmstaden är det jag hört också... hoppas

2008-04-10 @ 19:54:48
Postat av: F R E D R I K

Håller med om att BK är en av dom bästa! Har provat Frasses och dom slår MAX! Dom har riktigt goda hamburgare! surt att dom la ner BK i stan. Minns när man var yngre och hängde på Centrum eller Lillan, Då blev det alltid fyllekäk på BK!

Postat av: stina

håller med.. burger king är jäkligt gott alltså.. borde finnas i jkpg!!!

2008-04-11 @ 19:09:25
URL: http://stinaballerina.blogg.se
Postat av: Boden

äta hemma?......

2008-04-12 @ 13:06:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback