Stockholm 2.0

Ytterligare en helg på resande fot. Närmare bestämt den femte i rad så nu kommer jag gå in i en viloperiod. Det känns som det verkligen behövs !

Vid sjutton tiden i fredags började vi färden med jobbet med slutmål Bålstad. Upppresan var en rätt lugn historia och jag var rätt trött så satt mest och vilade. Efter ett pitt-stop i nkpg (på max) så blev det ialla fall några öl. Med facit i hand kanske man inte skulle tagit dom med tanke på en galen chaufför som vägrade stanna för piss-paus. Det vet vi ju alla hur skönt det är....not.

På kvällen satt vi lite fest på ett trångt gästgivarerum och efter många om och men lyckades jag öppna min vinflaska. Verktygen liksom försöken och antalet personer var många men till slut visade det sig att Kristel visst hade en öppnare, jaha så kan det gå. Gick och la sig i hyfsad tid för lördagen skulle vara fullspäckad.

Redan klockan 10.30 började föreläsningarna på Aronsberg. Det var personer från företagsledningen som berättade om året som varit och framtiden. Vissa ämnen var väl mer intressanta än andra. Efter en god lunch blev det dags för eftermiddagens aktiviteter. Vi delades upp i 15 olika lag och vi skulle lösa diverse uppgifter. Ett bra och roligt sätt att lära känna folk man inte träffat förr (vilket naturligtvis va syftet). Det var en salig blandning av folk från Sverige, Danmark, Norge och Finland så ibland blev det lite språkproblem men det löste sig bra. Tävlingen avslutades med att vi skulle bygga en slags färdmedel och sedan tävla mot varandra.

Bygget är i full gång
Här är det färdiga resultatet, snygg va, hehe
Sen tog racet vid. Det var sjukt jobbigt och gick inget vidare (vi körde fast i fotbollsmålen)

På kvällen var det först lite musikunderhållning och senare en god tre rätters middag med trevligt bordssällskap. Kvällen avslutades på undervåningen i hotellbaren.

Hemfärden igår var mest jobbig och man ville bara komma hem som vanligt. Allt som allt var det dock en mycket lyckad helg där man fick lära känna sina kollegor bättre.

Kommentarer
Postat av: allie

åka HEM e alltid så himla segt :/ tre rätters middag däremot... ajaja:)

Postat av: Pekka

Om det var ironi att skriva "spåkproblem" så var det jävligt roligt.

2007-09-17 @ 15:24:44
URL: http://www.eldhus.rocks.it
Postat av: emmi

låter som en trevlig helg karln!

2007-09-17 @ 16:01:27
URL: http://emmi86.blogg.se
Postat av: Ralle

inte fel att umgås lite med sina arbetskamrater=) snart får det bli en filmkväll.....

2007-09-17 @ 20:27:12
URL: http://Ralle82.blogg.se
Postat av: Kristina

händer i helgen då??

2007-09-17 @ 23:27:02
URL: http://stinaballerina.blogg.se
Postat av: Unnarydaren

Ja ibland krävs en soft vilohelg.
det ska ja med garanterat ha kommande helg...

2007-09-18 @ 09:29:07
URL: http://unnarydaren.blogg.se/
Postat av: Erik Kaverén

Eventuellt tillägg i bloggen borde va en historia om de försvunna skorna ;)

2007-09-18 @ 22:14:35
URL: http://www.kaveren.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback