11:e September

image223

http://www.youtube.com/watch?v=wbCcb6NV8Io&mode=related&search=

Just idag är det sex år sedan attacken mot usa. Den 11:e September 2001 är en dag mänskligheten aldrig kommer att glömma.

Minns du va du gjorde precis när du fick höra om attackerna ?

När första planet flög in var jag på Coop Forum och jobbade. Det var min chef Carina som kom fram och sa att ett plan hade flygit in i WTC, men det kändes väl bara som det var en olycka då.

När tornen föll låg man hemma i sängen med tjejen och hunden och kollade tvn. Då började man fatta omfattningen av det man först trodde vara va en olyckshändelse.

Vad gjode du 010911 14.45 ?

Glöm inte att klicka på länken.

Kommentarer
Postat av: allie

2000pers e la inte så mkt, finns la värre saker som hänt i världshistorien. Men så är det förstås USA och vita kristna som drabbades. Om man ska se det hela i stort perspektiv! I litet perspektiv är det alltid lika hemskt när oskyldiga civila mördas.
Jag minns inte vad jag gjorde, hade för mig att första tv-nyhetssändningen kom på natten :/

Postat av: Kristina

håller med.. det är så puttenuttigt när det händer nåt i USA.. tyst minut o allt, ja vägrade att ha det! Isf borde man ha en tyst timme om dagen för ALL skit som händer i världen...
Jag såg när de körde in i byggnaderna hemma hos hannixiz.. när vi va där under vår lunchrast... o kollade på nån livesändning.

2007-09-11 @ 15:23:16
URL: http://stinaballerina.blogg.se
Postat av: Jernhagen

Vad är det för stil att vägra ha en tyst minut då? Är väl ändå inte dom som dog fel att media förstorar allt som händer
I usa? Själv var jag och hela min avdelning på väg till rast på 003. Minns det så väl när man lyssnade på radion. Slog på tvn direkt när jag kom hem från jobbet.

2007-09-11 @ 18:22:17
URL: http://freddie80.blogg.se
Postat av: Sunday

I was sitting in plane, we crash big time in big building.

2007-09-11 @ 23:27:22
URL: http://alliaaqda.usama.bin
Postat av: Erik Kaverén

Jag var utanför högskolan, det var antingen mamma eller pappa som ringde. Håller med om att media förstorat upp detta. Visst är det tråkigt att oskyldiga drabbas men som sagt finns det krig och dylikt som inte få lika mycket uppmärksamhet där antalet drabbade oskyldiga är fler. Jaja det är fel att döda i vilket fall som helst.

2007-09-12 @ 10:00:20
URL: http://www.kaveren.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback