Chokladmjölk

image191

Nej det kanske man inte riktigt kan jämföra smaken med fast det luktar onekligen precis som O`Boy. Det var bara leverpastejmackorna som fattades så gick man nästan på mulle igen.

Testade en ny sak idag som jag beställde på nätet förra veckan. Ett slags viktminskningspulver som heter Active Weight Loss (vilken orginellt namn liksom). Får väl se om det hjälper någonting eller om det bara är en bluff, hehe.

Tror mycket kring sådana här saker handlar om att man vilja, tro och psykologi. Vill och tror man att det ska funka och känner att det hjälper en kan det inte vara till ondo. Men jag vidhåller att motion och motivation slår vilka jävla piller & pulver som helst.

Nog om det.

Bara fyra dagar kvar till semester nu, ska bli riktigt gott med lite ledigt. Känns att man jobbat hela sommaren och behöver vila upp sig lite.

Carpe Diem !

Kommentarer
Postat av: Ralle

Det ska vara riktig motion/träning...Inte fel me semester, snart tar min slut=(

Postat av: Kristina

ja om du byter bort oboy mot det där pulvret så funkar det nog ;-) i övrigt ä ja väldigt skeptisk till sånt där. Själv har man inte tränar på hela sommaren.. får ta igen de när skolan o allvaret börjar igen.. ä så gott o träna! snart kanske man flyttar tillbaks till jkpg igen då! hihi

2007-07-30 @ 23:34:46
URL: http://stinaballerina.blogg.se
Postat av: allie

ja det är nog bra sålänge du inte
äter en semla efteråt ;)

2007-07-31 @ 08:45:06
URL: http://allie0.blogg.se
Postat av: emmi

trodde ja inte om dej freddeman, de e piss äckligt ju.. uhhh

2007-07-31 @ 09:40:30
Postat av: Boden

Det är nog det där ordet "active" - som man ska ta till sig tror jag........

2007-07-31 @ 17:13:26
Postat av: Fredde Jernhagen

"motion och motivation slår vilka jävla piller & pulver som helst." Helt rätt Andersson! Själv tror jag på en kall öl ist för något pulver :=) Hare bäst

2007-07-31 @ 21:20:25
URL: http://www.freddie80.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback