I love you ich liebe dich Zlatan Ibrahimovic

120835-58

Sommaren 2006. Zlatan hade precis blivit italiensk mästare med Juventus och livet lekte. Hyllningslåt från Frans & Elias och prat om VM-Guld i Tyskland.

Sen gick något snett, väldigt snett. En blek Zlatan producerade inte ett skit under hela VM och delvis var han också skadad. 3:e September bryter Zlatan, tillsammans med Olof Mellberg & Christian Willhemsson mot landslagets regler och lämnar hotellrummet på kvällen. De tre kastas ut från EM-kval truppen och därefter börjar Zlatans bojkott av landslaget som fortfarande håller på.

För medans Mellberg & Willhelmsson tagit förnuftet tillfånga och svalt förtretet tjurar Zlatan fortfarande som en barnunge. Han tycks se sig själv större än laget och förmodligen är han inte helt missnöjd med nuvarade situation då alla ska dansa efter hans pipa och han får den respekt som tydligen verkar vara så oerhört viktig. Däremot visar han dålig respekt tillbaka mot landslagsledningen då han inte ens svarar på sms. Det är väl det minsta man kan begära ?!

Zlatan är en duktig fotbollsspelare som verkligen behövs i landslaget men hans ego och självdistans måste ändras. Något som bara kan göras av honom själv. Sverige har alltid varit laget som presterat bäst som en kollektiv enhet och så lär det vara framöver också. Då måste Zlatan kunna rätta in sig i det ledet och därutifrån sticka ut på fotbollsplanen.

Bilden är från Zlatans tid i Malmö då han brukade springa och fjanta sig (bland annat framför oss) när han gjort mål. Men det är en helt annan historia.

Kommentarer
Postat av: Luan

Zlatan är en fjant!

2007-02-19 @ 15:29:36
Postat av: mäklarn

Hel rätt zlatan, bojkotta landslaget ända tills LASSESKITNÖDIG slutar eller får sparken. Han har ju ingen fotbollsfilosofi alls sparka o sprig i 90 min (typ som Håkan Mild) är hans melodi.

2007-02-19 @ 17:34:49
Postat av: Unnarydarn.

Vem e Zlatan??

Golfproffs eller,.,.,.,.,

Postat av: allie

hehe ja hade tänkt skriva en typ exakt likadan blogg men de behövs ju inte nu då:) Har inte tyckt om Zlatan sen ja o emelie såg hans avskedsmatch i Malmö och efter att ha presterat dåligt "skadade" han sig. Laddade dock upp inför vm, förlät gamla skulder och lyssnade till och med på Zlatan låten igen. Men det var hans sista chans! (de gick ju som de gick)

2007-02-19 @ 19:15:21
URL: http://allie0.blogg.se
Postat av: Kristina

Fest snart?

2007-02-19 @ 19:57:43
Postat av: F R E D R I K

Tycker Zlatan gör helt rätt! Zlatan är och förblir kung i mina ögon.. Allt startade med "tror jag" iaf med att han inte fick gå på sin syrras bröllopp pga en helt obetydelselös match,Som Zlatan sa själv till en i Italien att hans Familj gick före allt annat,det med avstängningen pga utgången med Chippen och Mellberg var droppen som fick bägaren att rinna över då kunde han bojkotta för en annan sak...Ja ja..så kan det vara

"Kan inte Lagerbäck få Zlatan på andra tankar under sin Milano-resa bör han lämna in sin egen avskedsansökan. Jag tror han har beskrivit det själv; en tränare är bara tio procent av ett lags framgång. En Zlatan i slag kan vara hundra procent (ni fattar vad jag menar). Valet är enkelt." från Aftonbladet

2007-02-19 @ 21:28:45
Postat av: Janne

Zlatan tror sig vara så jävla viktig för svenska landslaget. Nog för att han är duktig och har speciella egenskaper som vi kan behöva men INGEN är större än laget. Punkt!

Tacka vet jag Elmander, han skulle nog offra iaf ena benet för landslaget.

Sen har jag iofs aldrig varit så värst förtjust i zlatan om nu någon fått för sig det ;)

2007-02-20 @ 02:05:06
Postat av: F R E D R I K

"men INGEN är större än laget" det är så jävla svenskt! Andledningen att många svenskar inte gillar Zlatan är för att han är så osvensk! Han sticker ut i media och säger oftast vad han tycker spelar lite fult på planen...och det gillar jag Zlatan för...och så TROR Zlatan inte vara sig viktig för Landslaget utan han VET att han är viktig...Snart dags att sparka "LARSROLAND"

2007-02-20 @ 09:29:09
Postat av: Erik Kaverén

Är inte ett big fan of sport eller fotboll men ja tycker att zlatan, som ja innan inte hade mycket till övers för, gör helt rätt. Eller snarare vad har han gjort för fel. Orka så stor uppståndelse bl.a. för att han lämnade hotellet.

Om han sedan efter landslagets gnäll bestämmer att skita i att vara med och skiter i laget så är det väl hans beslut. Orka springa och be om ursäkt för det. Vill han inte vara med så ska väl inte sverige tjura ihop för att han inte hör av sig.

Går ju att vända på steken; varför skulle Zlatan vilja vara med i landslaget? Är de inte en egocentrisk tanke att tro att han vill be om ursäkt för att komma tillbaka.

Först, straffar, stänger de av honom för att han gjort fel sen när han inte vill komma tillbaka då börjar de gnälla. !GEEKS!

2007-02-20 @ 20:15:42
URL: http://www.kaveren.com
Postat av: Janne

Fredrik, kan iofs hålla med dig om mycket men det jag stör mig på är att han sätter sig på tvären. Bättre och bete sig som det proffs han ska vara och spela med landslaget, vilket rimligtvis borde vara något stort och viktigt, istället för att sitta och tjura bara för att han inte gillar Lagerbäck.

Om han är så viktig för landslaget så försämrar han ju bara förutsättningarna för laget genom att inte ställa upp.

Nåja, han sitter nog och lipar tills det blir skifte men det vore riktigt svagt om förbundet kickar Lagerbäck för att blidka Zlatan.

2007-02-21 @ 15:35:28
Postat av: Erik Kaverén

Det är sån jävla kärring mentalitet så de är helt sinnessjukt. Vill han inte vara med så vill han inte. Det är väl inte något att gnälla om? Därför väljer jag motorsport istället för svettiga, vaxade killar. Fest ikväll ta de allt me en nypa salt. Over and out ;)

2007-02-21 @ 23:14:09
URL: http://www.kaveren.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback