Fredagsnatten

120835-60120835-61

Hej hej på er ! Så var det då fredag igen.

Veckorna går verkligen snabbt måste man säga. Lite segt att gå och jobba söndag men sen springer veckan på i en rasande takt. Blandade känslor till att veckorna går så snabbt just nu. Visst är det skönt att våren kommer närmare och närmare. Något som dock också kan komma närmare är skiftjobbet. Inget beslut/besked denna veckan heller och nu har tydligen ärendet gått från kontoret ner till K & L. Får se om det är till våran fördel ?! Hoppas det

I natt var det en trevlig och smidig natt (som det är i dom flesta fallen). Vaken redaktionen (se bilden till höger) håller en sällskap med tävlingar, musik och roliga ämnen. Inatt snackade man om händelser man råkat ut för när man står i kö. Speciellt ett samtal var otroligt roligt.

Det var en mamma som var ute och handlade med sina två döttrar, tre och sex år gamla. Den yngsta tappade nappen och mamma plockade upp den. Stoppade den i munnen (för att få bort smuts och dyligt) och gav den sedan till sin dotter. Då sa den äldre;

- Mamma ! Den kan du inte ge till henne efter att du har haft den i munnen. Där hade ju pappa sin k*k imorse !


Barn är så härligt ärliga ! Efter 04 kom sedan den obligatoriska väderprognosen och Alice Springs i Australien (se bilden till vänster) måttade upp galna 39 grader och stålande sol. Ibland längtar man bort otroligt mycket.

Efter jobbet blev det fredagspinning i vanlig ordning och nu är hela dagen fullspäckad. Tänkte hålla mig uppe ett bra tag till då jag ska vara nere på Akademibokhandeln när dom öppnar (klockan 10). Ikväll ska vi ut och käka på Trottoaren.

Kommentarer
Postat av: allie

har du roligt på jobbet fredde? Ja spinnade häromveckan :))

Postat av: Unnarydarn.

Jag längtar efter sol nu när man hör om galna 39 grader.....

Snö suger...

2007-02-24 @ 10:20:50
URL: http://unnarydaren.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback