Home sweet home

image283

Hemma igen, bara för att upptäcka att allt är precis som vanligt.......

Återigen i Sverige och det känns helt okej. Alltid gott att komma hem som sagt. Ikväll börjar vardagen men det ska nog gå bra det med. Två veckor till jul och lite längre ledigt igen, härligt !

Resan hem igår var faktiskt lite seg. På vägen ner sov jag 7-8 timmar men på hemvägen blev det bara 1,5 =(. Var riktigt uttråkad vissa stunder och satt och funderade lite som man gärna gör. Dom är allt mäktiga dom där flygplanen, vilka monster alltså. Helt sinnessjukt att färdas i nästan 1000 km/h. Utanför fönstret var det - 60 grader och man passerade bra många länder under flygningen.

Där satt man 10 000 meter upp i luften och tyckte lite synd om sig (trångt och långtråkigt) medans under passerade man länder med krig och svält. Rätt sorligt när man tänker på det, att man inte uppskattar det man har bättre. 1 mil under en dör folk av svält och krig.....

Kanske nått att tänka på när man gnäller över småsaker som fel lön, när internet uppkopplingen krånglar eller morgontidningen är någon timmme sen.

Hursom helst så gick resan bra och vi var famme i tid, är rätt glad att man inte skulle till Köpenhamn. Deras plan var 12 timmar försenat, vilken mardröm när man bara vill hem.

Snart kommer domen (jag vs vågen) och i eftermiddag är det innebandy match. Ska bli gott att komma igång och röra på sig igen !

Kommentarer
Postat av: F R E D R I K

Välkommen hem Andersson! Håller med dig om att man gnäller ganska mycket på småsaker egentligen, man ska fan inte klaga... Hoppas du har haft en bra semester iaf! Hejpåre

Postat av: allie

vad vore livet om folk inte klagade på allt o alla ;) Lycka till på innebandyn ..

2007-12-09 @ 16:53:59
Postat av: Pekka

Härlig seger ikväll, alltid extra kul att vinna mot idioter.....höhö

2007-12-09 @ 23:50:29
Postat av: stina

alla har ju egna preferenser på lycka, fattiga kan vara lyckligare än de som är rika... fast om det är krig eller svält så kanske det inte är så lätt att va lycklig... see you soon

2007-12-10 @ 02:29:08
URL: http://stinaballerina.blogg.se
Postat av: Boden

Välkommen hem till vekligheten......

2007-12-10 @ 12:28:07
Postat av: Erik Kaverén

Välkommen hem igen!
Lite sent kanske med tanke på att du varit hemma ett tag nu. Snart är det jul =)

2007-12-11 @ 00:33:47
URL: http://blogg.kaveren.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback