Telefon Fredde

120835-7



Mycket som måste fixas nu. Det ska ringas sjukhuset, hälsan, folksam och gud vet vad. Har suttit en del i telefon de senaste dagarna. Skulle ringt försäkringskassan med när jag märkte att dom hade en chatt-tjänst. Det var smidigt och man fick snabba svar. Bra jobbat Johanna. Hoppas dock det inte va hon på bilden, ingen skönhet direkt http://www.fk.se/kontakt/chatt/index.php Sorry Johanna, hehe

Kollade på hockey igår kväll. Djurgården mot Modo. Seger med 3-1. Det bästa med att vara ett bottenlag är väl att man blir destå gladare när väl segrarna kommer.... Ikväll blir det tv soffan igen. Då är det Örgryte - Djurgården (fotboll denna gången) Hoppas på en fin avslutning efter denna kaos säsong, som trots allt kan sluta på en tredje plats. Förväntningarna har minsann ändrats de tio senaste åren sedan man började gå på fotboll. Minns fortfarande Hjällbovallen 00. Det var naturligvis inte bättre spelmässigt då men nog var det ändå lite mer äkta på den tiden. Nu gnälls det för mycket, tyvärr.

Nog om det (mitt första stora sportinlägg, förvånad själv) Längtar till helgen. Blir innebandy och poker, kul kul. Nästa helg kommer Valle & Emma hem så då blir det fest igen.

PS. Tack Rickard för lånet av bilderna, snart åker vi. Nedräkningen har börjat. DS

Kommentarer
Postat av: Anna o Tobban

Hej Algot :)
Hur kommer det sig att de kallar dig Algot när du heter Fredrik? Så du flyger iväg på semester över jul, gött! (God Jul! ta med dig detta till Thailand) Du får väl dansa runt en palm på julafton. Akta så att du inte halkar på kokosnötterna... Hälsningar från Amberg

2006-10-28 @ 12:07:46
Postat av: Fredde

Haha trodde syrran visste det ;)

Ska bli gött att komma iväg, lite trisst att man missar julen men den står ju kvar där. Speciellt på fredagen den 29:e. Syns då =)

Auf Wiedershen !


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback