Igår Julafton Imorgon Nyårsafton

120835-24

Dom går fort dom här mellandagarna måste jag säga, haha. Eller mellandagen kanske man ska kalla det ty det blir bara en iår. Var hemma med familjen igår och firade julafton på traditionellt vis. Blev ju av kända skäl framflyttat från 24:e. Syrran och Tobias var inte heller i Jönköping då så vi firade igår kväll istället.

Stack upp till A6 med Erik igår förmiddag för att inhandla julklapparna. Snabbt och smidigt gick det, allt var avklarat på ca 2 timmar. Kom dit rätt tidigt så då var det inte så mycket folk men det började fyllas på när vi drog hem vid 14 tiden. Folk som av egen fri vilja(och utan direkt andledning) utsätter sig för denna trängsel "går och kollar lite" måste ju vara efterblivna eller nått. Orka med allt folk !

På kvällen blev det julfirande hemma i Hovslätt. Med god julmat och lite julklappar. Kändes som en precis lagom jul. En överskattad period på året där pengar byts mellan människor och prylar snabbt glöms bort. Var en helt annan sak när man var barn, julen är till för barnen. Det klart bästa med julen är god mat, umgås med familjen och lite ledigt.

Nu går vi vidare mot nyår imorgon. Ska vara hemma hos Erik och festa till det lite. Våran nyårsmiddag blir på Crystal =) Hehe perfekt (orka lägga ner hela sin nyårsafton på att äta 3-5 eller sjurätters middag, haha)

På återseende imorgon, då kommer min nyårskrönika (jag vet att ni ser framemot den,hehe)

120835-25

Kommentarer
Postat av: Erik Kaverén

Japp i morgon smäller det! Skjortan passade och byxorna funkar med...slips vald, strumporna strukna och ölen skall snart inhandlas. 17.30 i morn rockar vi igång..

Postat av: Jenny

Hej och välkommen hem :) Hoppas du haft en bra jul och att du får det greeaaat imorn! Här blir det nog en massa lajbans =) Kram påre och gott nytt år! sen..

2006-12-30 @ 16:15:46
URL: http://zis.blogg.se
Postat av: allie

bitter fredde..

2006-12-30 @ 17:58:28
URL: http://allie0.blogg.se
Postat av: Fredde

Vad är bittert ??

Får väl tycka vad jag vill......

2006-12-30 @ 18:03:01
URL: http://algottheeagle.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback